Mallorca fredag – Suck…

Idag var det dags för ännu ett besök hos de allvarliga spanska damerna i vita rockar, dvs apoteket. Gårdagens kli i halsen tilltog under natten och höll på att driva mig till vansinne i kombination med en aircondition som antingen levererade 120 terawatt värme eller kunde kyla ner en ishall. TIll slut vid tvåtiden på natten gav jag upp och stängde av skiten och öppnade balkongdörren. Men eftersom jag var helt klarvaken blev det en timmas maniskt packande innan jag däckade.

Kroppen kändes alldeles tung vid frukosten så det blev bara lite pannkakor med honung och juice. Cykelsuget var oerhört frånvarande så jag började packa ner cykeln inför hemresan i eftermiddag. Det kändes bara dumt att utmana ödet mer än nödvändigt med tanke på morgondagens första kvalificeringslopp över 200 km i Skåne inför Paris-Brest-Paris.

Nej, resten av dagen kommer jag att spendera i sängen med att kolla pÃ¥ de filmer jag har med mig i datorn och packa ner cykeln och kläderna. Att det Ã¥ter igen regnar ute gör inte direkt det beslutet svÃ¥rare…

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

3 tankar kring ”Mallorca fredag – Suck…

  1. Tråkig avslutning på Mallorcaresan, men det verkar ändå som du haft det väldigt bra!

    En summering kanske? Var resan värt det? Cyklingen i mars-april på Mallis vs. Göteborg? Stigningar och förslag på bra rundor.

    Allt intressant uppskattas :)

    Och lycka till i morgon! Jag håller tummarna!

  2. summering kommer, men just nu är jag alldeles för förkyld och smÃ¥stressad över att vara tvungen att cykla 200 km imorgon. Men det kommer vad det lider. Nä, nu ber de tyska flygvärdinnorna mig att stänga av datorn…

  3. Jag ligger också i sängen och förbannar nån förkylning eller nåt jag dragit på mig samtidigt som jag försöker fördriva tiden med film/tv/surfande.

    Krya på dig och lycka till i morgon!!!

Lämna ett svar