Livstids (och lite till) medlemskap!

1210794929_1210794912_1239_header.jpgGöteborg är banne mig lite av ett eldorado för motionscykling just nu. Nya klubbar poppar upp som svampar ur jorden och alla verkar dom få en massa medlemmar utan att ta av varandra och alla verkar vi kunna samsas och samarbeta. Precis som det ska va!

Sävedalens Cykelklubb är den senaste klubben ut. Jag träffade dom första gången under Hisingen Runt förra året och skrev ett kort inlägg i maj. Sen dess har vi haft kontakten igång och jag har haft bildvisning på deras cykelfilmskväll i vintras.

Sen starten för nåt år sedan har dom vuxit till närmare 100 medlemmar nu. Samtidigt som alla andra motionsklubbar i Göteborg också ökar stadigt i antal medlemmar. Helt fantastiskt.

Idag kom det ett helt oväntat mail frÃ¥n Thomas i Sävedalens CK’s styrelse som gjorde mig riktigt glad!

Vi hade styrelsemöte igår i Sävedalens CK.
På mötet föreslog jag att vi skulle ge Christer Hedberg medlemskap i Sävedalens CK – LIVSTID + 20 år. Detta godkändes och kan inte överklagas.
Varför: ”För allt han gjort och kommer att göra för cyklingen i Västra Sverige, Europa och i övriga världen”
Jag ville bara meddela dig detta, och önskar dig välkommen till klubben.

Med goa cykelhälsningar
Thomas Magnusson

Snacka om att jag blev paff! Men det är ju bara att bocka och buga åt berömmet och dra på sig deras oranga cykeltröja ibland när jag är ute på vägarna i sommar.

» Sävedalens CK

4 tankar kring ”Livstids (och lite till) medlemskap!

  1. Livstid + 20 år? Det låter som nåt man får i USA när man åker i finkan. :-)

Lämna ett svar