Pressrelease för cykelfotoutställningen

Idag skickade Trafikkontoret ut en pressrelease för fotoutställningen på Gustav Adolfs Torg. Jag kom med på ett hörn i pressreleasen.

”Minnen och känslor är två centrala teman för fotoutställningen som Trafikkontoret hoppas ska få besökarna att överväga att ta fram den gamla trotjänaren igen – om de inte redan har gjort det. Men det är också ett tillfälle för 15 fotografer att få visa upp sin talang.

– Det ska bli jätteroligt att fÃ¥ medverka vid en fotoutställning som fokuserar pÃ¥ hela bredden med cykling, säger Christer Hedberg. Cykling kan vara lustfylld lek för en människa och blodigt allvar för en annan – det känns som om utställningen lyckas fÃ¥nga detta.

Christer Hedbergs utställningsfotografi gestaltar ett cykelbuds sista dag på jobbet. Christer har under en tid fotat cykelfolket i Göteborg och har själv ställt upp i flera utmanande cykellopp i Sverige och Europa.”

Utställningen drar igång med buller och bång imorgon fredag klockan 16.00 med vernissage på Gustav Adolfs Torg. Sen står bilderna ute på torget dygnet runt under en vecka.

» Min bild i utställningen
» Hela pressreleasen

Lämna ett svar