2007 år snyggaste cykel?!

Under 2007 kommer jag att cykla i Team Drylane.com och köra på teamets sjuuukt snygga cykel.

Cykeln är en fullcarbon Team Drylane Edition som baseras på en Isaac Pascal Carbon. Komponenterna kommer från SRAM, BBB och Fulcrum.

Övriga prylar som hjälm och kläder kommer matcha cykeln i svart/rött. Fast eftersom Drylane tillverkar kläderna är det väl snarare cykeln som matchar kläderna när jag tänker pÃ¥ det…

Leverans sker i december. Snacka om att man längtar!

» Drylane
» Isaac

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

10 tankar kring ”2007 Ã¥r snyggaste cykel?!

  1. Jo, så blir det nog. De Rosan får nog gå i stilla pension skulle jag tro. Nån som vill lägga ett bud på en blå och fin De Rosa Team:-)

  2. Grymt läcker! Blir väl årets (h)julklapp alla kategorier med tanke på leveransen i december.

    Det har hänt en del med plastcyklarna sedan Itera…:-)

  3. Fast nog var ändå Itera nåt av det läckraste som hänt inom cykelbranschen? Jag tycker dom är svinfräcka och har varit stolt ägare till tre halvt fungerande Iteror. Skulle jag hitta en fin och helt fungerande skulle jag bli skitglad.
    Usel cykel? Jajjemen. Och att köra på kullersten med en Itera var helt grymt för själva ramen fungerade som en resonanslåda som gjorde att cykeln fullkomligt vrååålade när man gled fram över stenarna :-)

  4. Men Christer, det blir ju ett perfekt projekt! Efter du kört PBP nästa år med den läckra Isaacen, skaffar du en Itera och kör ett varv till! Fatta vad grymt! Du kommer bli världskändis! Merckx, Armstrong, Hedberg! :-)

  5. *Ha ha*….. Itera – cooolt – kanske skulle kunna va nÃ¥t….. :)

    *varför ser jag plötsligt framför mig ett helt gäng pÃ¥ Iterahojjar som kör VR och passerar kullerstenarna i Gränna med ett riktigt brööööölande läte….?*

  6. Jag tror faktiskt att Ingemar Stenmarks tränare körde just Vättern på en Itera vid lanseringen av cykeln. Har ett svagt minne av det.

Lämna ett svar