Om mig

Att hoppa upp pÃ¥ cykeln, sticka ut pÃ¥ en runda och bara…njuta. Oslagbart!

Jag började cykla som 12-åring och tävlade i pojk- och ungdomsklasserna med mestadels magert resultat, men kul var det! För att inte tala om hur snygga cyklarna var på den tiden!

Tävlade först för Länsmansgårdens CK, men gick senare över till Hisingens CK. Men ju längre tonåren gick desto mer lockade andra saker och till slut stod cykeln still och samlade damm i föräldrarnas garage.

Men så efter en allt för lång frånvaro från cyklingen letade jag mig åter tillbaks till min gamla klubb Hisingens CK för några år sen, nu som motionär, och trivs stort med det sköna gänget som samlats i klubben. Här finns allt ifrån de glada motionärerna till de extrema långdistanscyklisterna och de blixtsnabba tävlingscyklisterna.

Under 2006 hade jag dessutom nöjet att få vara ordförande i klubben vilket var väldigt inspirerande eftersom det alltid är roliga saker på gång. Extra kul är det när vi hela tiden märker att vårt medlemsantal hela tiden ökar. Just nu är vi cirka 400 medlemmar, vilket är en ökning med över 400% på två år.

I år kör jag som en av cyklisterna i Team Drylane.com, vilket är väldigt inspirerande.

Bor mitt i Göteborg med min fru Carina, snart 15-åriga dottern Matilda och den oerhört skeptiska katten Rasmus.

När jag inte cyklar eller är med familjen arbetar jag på internetbyrån Stendahls.net.

I ren frustration över den senaste tidens dopingskandaler inom cykelsporten startade jag tillsammans med några kompisar sajten cyklistermotdoping.com. När detta skrevs hade över 2.000 cyklister runt om i världen skrivit under uppropet på sajten.

Läs mer
» Drylane
» Hisingens CK’s hemsida
» Cyklister mot doping

Lämna ett svar