Samarbetspartners

Drylane
Det känns oerhört kul att ha fått med Drylane i projektet som klädsponsor eftersom deras cykelkläder verkligen är helt outstanding i kvalitet och passform. Drylane finns i Borås, textilindustrins hjärta i Sverige.

Under 2007 kommer jag cykla med deras fabrikslag Team Drylane.com.

Hemsida

Enervit
Enervit är i dag ett av de största namnen inom energitilskott i Europa. Enervits produkter används av bl.a cyklister, skidåkare, friidrottsutövare, triatleter, maratonlöpere med flera. Man är dessutom officiell sponsor till bl.a AC Milan och Vätternrundan.

Jag kommer använda Enervits produkter under min uppladdning och under själva loppet på samma sätt som jag gjort i flera år.

Hemsida

Aktivitus
Aktivitus utför konditionstester med puls- och laktatanalys och drivs av Mattias Lundqvist och Sara Danielson som båda har mångårig erfarenhet av konditionsidrott på elitnivå.

För att få hjälp med träningsupplägg och förberedelser kommer jag göra löpande test under inför loppet hos Aktivitus.

Hemsida

Garmin
Garmin är ett av de ledande varumärkena inom GPS-navigation.

Under förberedelserna inför och under Paris-Brest-Paris kommer jag fungera som testpilot för deras produkter.

Hemsida

Continental
Kvalitet in i minsta detalj. Tyres Engineered in Germany. Mmmm…

Jag kommer cykla på Continental GP4000-däck med reflexsidor och Continentals slangar. Under vintersäsongen kommer jag att köra med Continentals dubb- och crossdäck på crosscykeln.

Hemsida

Camelbak
Vattenryggsäckarna från Camelbak är helt outstanding och deras modellprogram är sanslöst brett med allt ifrån små modeller till enorma och dessutom för olika typer av aktiviteter.

Jag kommer använda bland annat en Camelbak Lobo 2007.

Hemsida

Fysiken
På Fysikens två anläggningar i Göteborg aktiverar man ca 10.500 studenter och 4.500 övriga med ett oerhört brett utbud av över 40 olika motionsformer.
Den nya fina anläggningen på Kaserntorget inryms i Televerkets pampiga, idag K-märkta, gamla lokaler. Här finns bl.a. gym, gruppträning, personlig träning, rehabträning, sjukgymnastik, rådgivning, massage och testning.

Jag kommer förlägga min inomhusträning under vintern till Fysiken Kaserntorget.

Hemsida

Nike Cycling
Efter att ha levererat utrustning till Lance Armstrong under hela hans karriär, de sju vinsterna i Tour de France inkluderade, är Nike Cycling ett av de största varumärkena inom cykelsportutrustning.

Jag kommer köra med mountainbike-skor från Nike Cycling under vintersäsongen.

Hemsida

Road ID
Amerikanska företaget Road ID tillverkar och säljer olika säkerhetsprodukter för cyklister och andra idrottare. Bland annat säljer dom arm- och fotband med integrerad id-bricka och olika reflex-produkter.

Jag kommer använda deras produkter Wrist ID och Ankle ID.

Hemsida

TrainingTime
TrainingTime skapar lösningar som kan sprida kunskap om ett wellness-program inom en organisation. Man arbetar med kommunikation, inspiration och utvärdering för leverantörer av företagshälsovård, gym och företag som bryr sig om sina anställdas hälsa.

TrainingTimes produkt ”GO for it!”, med en modern stegräknare, kommer vara en del av min vinterträning under mina promenadpass.

Hemsida

Quickex
Quickex tillverkar små och sanslöst bra cykelpumpar i världsklass som blir testvinnare i test efter test runt om i världen.

Jag kommer använda en rad olika modeller av deras pumpar.

Hemsida

Vasatrampet
Vasatrampet är ett lopp av och för motionscyklister från hela Sverige. Målgången är pampig oavsett vilken distans du väljer. Klockstapeln, Mora kyrka, upploppet och målportalen, precis som på skidåkarnas Vasalopp.

Hemsida

Cyclesport.se
Cyclesport.se är en av Sveriges största nyhetssajter inom cykling och har koll på allt ifrån pryltips till motionslopp och de senaste nyheterna om de svenska utlandsproffsen.

Under 2006/2007 kommer jag fungera som skribent för Cyclesport.se med fokus på motionsområdet.

Hemsida

Stendahls.net
Stendahls.net gör effektiva systemlösningar för kommunikation, webbaserad marknadsplanering, smarta webbkampanjer och kreativ kommunikation.

Hemsida

Vill du också vara med och sponsra satsningen? Kontakta Christer.

Lämna ett svar