Gratis trådlöst internet på resan

Du betalar för din internetkoppling hemma, men vad hjälper det när du är ute och reser? Det här är nåt som FON funderat på, och nu har en lösning på.
Tanken är lika enkel som den är genial.

Du betalar som sagt för din nätkoppling hemma. Men genom att tillåta andra medlemmar i FON som för tillfället befinner sig i din närhet att använda din uppkoppling får du i gengäld tillgång till gratis internetkoppling så snart du befinner dig i närheten av en annan FON-medlems räckvidd. Smart? Jajjemen!

Allt som krävs är en trådlös router i ditt nätverk som har FONs programvara installerad. Tidigare var detta lite småbökigt att ordna men nu säljer FON en trådlös router med allt klart direkt ur boxen. Att den dessutom har en grymt bra pris (165:-) gör ju inte dealen sämre. Det är till och med 60-70% billigare jämfört med priserna på andra jämförbara produkter på marknaden!

FON har idag närmare 100.000 medlemmar runt om i världen, och man växer snabbt. Över 3.000 av dessa medlemmar finns i Sverige. Totalt räknar man med att växa till över en miljon användare under 2007. Man har bl.a. Skype och Google som aktieägare.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om FON och beställa deras trådlösa router.

» FON

Lämna ett svar