Mailinglistor för randonneurer

På internet finns det en rad olika ställen där man kan diskutera långdistanscykling och få tips om upplägg och utrustning från erfarna och trevliga cyklister. Här är en del av listorna jag har hittat. Jag har tagit med gruppernas egna beskrivningar så att ni kan få en bild av vad de innehåller. Alla listorna är öppna för alla att gå med i.
Känner du till fler bra mailinglistor? Skriv en kommentar!

Radnoneering
This list is a forum for discussing all aspects of long distance touring and other aspects of non-competitive ultradistance bicycling. It will contain discussions of equipment, training, tips on self-supported riding and the like.
» Randoneering

Ross Randonneurs
Randonneur of Russia – member of Randonneurs Mondiaux, participants of Paris-Brest-Paris.
» Ross Randonneurs

BC Randonneurs
A discussion group for British Columbia Randonneur cycling.
» BC Randonneurs

Tack till Rasmus för tipset om Randonneering-listan

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

Lämna ett svar