Drylane.com – nu med webshop

Idag lanserade Drylane sin nya webbsajt med webshop så att man kan handla deras farligt snygga kläder i grym kvalitet online.

Ni som varit med och tävlat i år såg kanske Drylane-kläderna på Scandinavian Week där man sponsrade ledartröjorna. Deras byxor blev förresten testvinnare i tidningen Cyklas test av tjejbyxor tidigare i år.

Jag har kört med ett par röd/vita byxor under årets säsong och de sitter som en smäck! Kolla in deras långärmade underställ på sajten också och jämför med de vanliga grå man brukar använda annars. Snyggt så det förslår!!

Man är på väg ut i fler butiker så kolla om din favorithandlare kanske har fått in dom.

Varför inte anmäla dig till nyhetsutskick så får du veta vad som händer direkt i din mail.

» Drylane
» Prenumerera på Drylanes nyhetsutskick

Lämna ett svar