Gel-Bot – en klart annorlunda cykelflaska

I ett avsnitt av det kanonbra podcastprogrammet The Fredcast på internet diskuterade man en ny sorts cykelflaska som börjat säljas i USA. Den heter Gel-Bot och är i korthet en helt vanlig vattenflaska där man dessutom har en behållare för gel fastsatt i ventilen. När man dricker kan man välja om man vill ha rent vatten, bara gel eller en blandning av båda genom att vrida på ventilen. Smart som tusan verkar det som.

Jag har tyvärr inte sett flaskan hos nån svensk handlare men enligt Gel-Bot går det bra att beställa direkt från deras sajt.

» Gel-Bot
» Demofilm hur flaskan fungerar
» FredCast

En tanke kring ”Gel-Bot – en klart annorlunda cykelflaska

  1. Hej! Jag har också sett flaskan.Håller själv mest på med löpning och skidåkning men även en del cykel och såg att det var något att ha.Kommer att försöka importera den och sälja via mitt företag.
    Mer info senare.

Lämna ett svar