Trög träningsvecka som tog sig mot slutet

Ja jäääsiken va segt det var att komma igång efter de tre veckornas sjukdom som däckade mig innan julen. Men nu är i alla fall den första träningsveckan efter förkylningen över.

Men det är ju nästan löjligt hur mycket jag tappat av det jag jobbat upp innan julen. Så det blev till att starta försiktigt med lite egna pass på testcykeln på Fysiken under veckan.

Idag var det tänkt att jag skulle köra ett dubbelpass spinning med Hisingens CK. Först det vanliga tvåtimmarspasset och sen ett entimmars som jag skulle hålla i. Men eftersom vädergudarna lekte High Chaparall över Göteborg idag så fick vi ta beslutet att ställa in eftersom SMHI übervarnade Göteborgarna att stanna inomhus.

Men eftersom jag drabbades av en släng av träningsabstinens trotsade jag vädret och hasade jag mig iväg till Fysiken där jag körde ett av passen pÃ¥ mitt träningsschema. Extra kul blev det när det plötsligt kändes som om jag bara flöt igenom passet trots att det egentligen var ganska hÃ¥rt. Det finns hopp helt klart…

Jag hämtade crossen igår men har tyvärr inte haft nån möjlighet att testa den ännu eftersom vi håller på att ordna med vår flytt som skall ske om några veckor. Men förhoppningsvis blir det lite cyklat ute under nästa helg på den.

I nästa vecka ska jag försöka ta mig tillbaka till Aktivitusprogrammet ordentligt så att det blir nån ordning på tränandet.

Sju mÃ¥nader kvar till start…

Lämna ett svar