”Dagen efter”

Så där ja, då var det dagen efter gårdagens galenskaperna i spinningsalen på Fysiken.

Att man kört på ordentligt igår känns så klart i kroppen. Jag vaknade upp pigg i själen men så där skönt seg i kroppen eter att ha sovit en massa timmar. Ryggslutet gnäller en smula när jag sätter mig upp. Inte så att det gör ont utan mer som att det bara vill tala om att jag kanske inte var fullt så snäll mot det igår som jag borde varit. Jag skyller det på att inställningen på spiningcykeln säkerligen inte var helt hundra.

Men det som oroar mig lite är att vänster hälsena gör lite ont. Jag hade dubbel hälseneinflammation efter Vänern Runt för två år sedan och det var inget kul alls. Men just nu känns det inte alls lika illa i hälsenan som då så det är nog ingen fara. Men jag ska ta det lugnt några dagar i alla fall så att jag ser att det känns bättre. Troligtvis beror det på att jag inte var speciellt noggrann när jag satte fast spd-klossarna på skorna i förra veckan. Foten har nog haft en lite felaktig vinkel på spinningcykln.

Jag tjongade i ena stortån i en cykel igår när jag halkade runt i svettpölarna på golvet så nu har jag en röd och fin stortå som påminner mig om årets mest hysteriska spinningpass. Hepp!

Tack alla som var med och körde förresten! Kul att det finns fler cyklister som gillar knäppa och galna saker!

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

2 tankar kring ””Dagen efter”

  1. Fick en spontan massagetid idag pÃ¥ jobbet…gissa hur mycket min kropp uppskattade det :-)

Lämna ett svar