Tyler Hamilton i intervju

Ni som läst på min blogg ett tag vet säkert att Tyler Hamilton är en av mina favoritcyklister. Maken till brutal cyklist får man leta efter. Brutet nyckelben? Inga problem! Stenhård!

För tre år sedan blev han avstängd för doping. Precis som så många andra idrottare som fälls hävdar han med bestämdhet att han är oskyldig. Vad som är sant är svårt att veta utifrån, men om jag ska va ärlig så är jag trist nog lite skeptisk.

I en intervju i Outside Online säger Tyler att han ser sig som en professionell cyklist, och fortsatt träna som en sådan. Sen hans avstängning upphörde tillhör han Team Tinkoff, som hoppas få ett wildcard i Girot.

» Outside Online

Tack till Alexander Amprazis som tipsade om intervjun.

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

Lämna ett svar