Vecka 10 – Äntligen kom ”grooven” tillbaks igen!

Årets tionde vecka är över och det har varit en vecka med en massa kul saker. På jobbet har det varit fullt ställ hela dagarna med kul saker. Den enda nackdelen med superfart på jobbet är att det blir svårt att få till det med träning. Men nu i helgen ordnade det till sig en smula.

Att det är segare att köra på landsvägen med dubbutrustad crosscykel än med racern var grymt tydligt i lördags. Men va tusan, det blir väl bättre träningseffekt av det i slutändan antar jag. En annan sak jag märkte var hur hooked jag blivit på att cykla med musik i öronen under vintern. Det var lite tradigt att trampa själv utan nån att prata med eller utan musik i öronen. Jag glömde så klart bort att ta med iPoden innan jag stack.

Efter rundan laddade jag över datan från Garmin-datorn till deras sajt Motionbased. Det är riktigt snajsigt att kunna sitta och analysera hur man kört och så efteråt. Statistikporr? Javisst!

Resten av dagen spenderades med slö och skön shopping med familjen och en trevlig (och goood) pastamiddag med några vänner som kom på besök.

I morse var det dags att köra finalen säsongen av Hisingens CK’s inomhusspinning. Som vanligt fullt med folk och hög stämning. Det blev ett lite annorlunda upplägg den här gÃ¥ngen. Vi var tre stycken som delade pÃ¥ de tre timmarna och körde 55 minuter var. Varför bara 55 minuter? För att det skulle vara fika varje timma givetvis. SÃ¥ jäkla Hisingens CK. Helrätt!
Min dotter Matilda fick ett specialpris för att som enda junior kämpat stenhårt under vinterns spinning. Jag längtar redan till nästa vinters spinningsäsong med klubben!

Söndagskvällen avslutades med årets premiär för landsvägscykel på Eurosport med prologen av Paris-Nice. Jäklar va de där grabbarna kan cykla. Och jäklar va Roberto Vacchi kan snacka cykel. För att använda ett klassiskt Vacchi-ord: Härligt!

I veckan har jag arbetat en del med upplägget för Megaspinningen också. Fysiken tackade jag till att upplåta den fina spinninglokalen på Kaserntorget för oss galningar så nu finns det ingen återvändo. Det mesta av all teknik som behövs för att visa Eurosport och filmer under passet är löst. Nu är det bara att fixa musik och lite annat smått och gott som återstår.

» Lördagens runda på Motionbased
» Megaspinningen

2 tankar kring ”Vecka 10 – Äntligen kom ”grooven” tillbaks igen!

  1. En av de få anledningarna för att träna är för att få Statistikporr! :-)

Lämna ett svar