Teamsamling i Borås

Idag har vi haft teamsamling i Borås för Team Drylane.com. Det blev en skitkul dag med massor av snack, flabb och så klart cykling.

Borås visade sig verkligen från sin allra finaste sida för vädret var helt perfekt. Varmt och skönt och rejält soligt.


Lalla, Mats, jag, Pär, Henrik, Anders och Anders. Annika saknades vid fotograferingen.

Efter lite fotografering körde vi en gemensam runda på runt sju mil i betydligt högre tempo än det jag normalt kör under mina förberedelser inför Paris-Brest-Paris.

Det blev en halvlugn start innan det blev lite fight i backarna och bra tryck på platten i det kuperade landskapet. De sista milen försökte vi oss på att köra lagtempo och vi lyckades faktiskt få till ett riktigt bra flyt, vilket bådar gott inför Vätternrundan om två veckor.

Vid middagen efter rundan pratade vi ihop oss om de kommande loppen. Vi kommer köra Nationaldagsloppet, Vätternrundan, Mjörn Runt och Viaredssjön Runt. En hel del av oss kommer också köra Kungsbacka Gran Fondo.

Nationaldagsloppets backiga bana gör att vi inte kommer försöka hålla hårt på att köra som ett team på det loppet, det blir för svårt. Men på Vätternrundan blir det teamkörning för hela slanten. Planen just nu är att vi siktar på en tid runt tio timmar. Jag hade egentligen tänkt köra lugnare än så med tanke på att det bara är en vecka efter min 60-milare men jag vill ju inte missa möjligheten att köra ihop med resten av teamet så det är klart att jag kör med samma mål.

Vi fick också titta och känna på en del av de kommande Drylanekläderna som kommer till nästa säsong. Dom ser verkligen bra ut!

» Drylane
» Nationaldagsloppet
» Vätternrundan
» Kungsbacka Gran Fondo

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

En tanke kring ”Teamsamling i BorÃ¥s

Lämna ett svar