Jag vill ha min Eurosport kvar banne mig!

Imorgon lördag drar Comhem ur pluggen för Eurosport i det analoga kabelnätet. Istället fÃ¥r vi TV4 Sport. Som inte sänder nÃ¥n cykel…

Det betyder bland annat att vi som har Comhem kan glömma att följa sändningarna frÃ¥n Vueltan nu i september och Tour de France, Giro d’Italia nästa Ã¥r och alla andra cykeltävlingar som Eurosport sänder.

Men va tusan! Jag vill ha cykelsport på TV och jag vill ha Sveriges bästa sportkommentatorer Roberto Vacchi och Anders Adamsson som vägledare i sändingarna.

Visst, det går att beställa Eurosport som tillägg men då ska man traggla med en digitalbox och extra kostnader. Jag valde kabeltv just för att slippa den idiotiska digitalboxen.

Men går det att göra nåt åt det då? Klart det går! Större saker än så har ändrats i TV-världen med hjälp av lite hederligt kundpåverkan.

Vill du ha kvar Eurosport i din kabel – låt Comhem få veta det!!

Det enklaste sättet är att skriva under namninsamlingen som dragits igång. När jag skriver det här har 11302 personer skrivit under.

» Skriv under namninsamlingen

3 tankar kring ”Jag vill ha min Eurosport kvar banne mig!

  1. Nu har jag också skrivit under!

    Att skriva under ett upprop är en sak, men jag tror att ComHem se(ComBort) struntar i detta helt.
    Det finns bara en sak i dagen samhälle som funkar riktigt bra, och det är ekonomisk påtryckning.

    Om bara de 11 000 som skrivit under uppropet säger upp sina ComHem-abbonnemang så kommer det att ta skruv. Dom kommer att undra varför, och återinföra Eurosport blixtsnabbt.

  2. bernt.andersson@comhem.com
    är en kille som jobbar på Comhem. Visserligen ekonomichef eller liknande kuli på Comhem.. Men där har du ett namn i alla fall. Klaga hos honom.

    Adressen är publicerad på deras hemsida.

Lämna ett svar