Nu rullar vi mot Frankrike!

Nu bär det av! Husvagnen är packad, frukosten är nere och humöret är på topp. Klockan sex drar vi iväg ner mot Helsingborg där vi tar färjan över till Danmark. Nästa färja blir till Puttgarden innan vi stannar och sover i natt några mil söder om Bremen. Då har vi kommit en bit över halvvägs till Paris.

Det kommer nog att bli ganska sparsmakat med textmeddelanden från mig hör på bloggen under en veckas tid. Och kommunikationen kommer bli extremt envägs eftersom jag inte kommer kunna läsa det ni skriver. Men skriv gärna i alla fall, för det blir kul att läsa i efterhand!

Under själva loppet kommer jag att skicka ljudmeddelanden från de olika depåerna så att ni kan följa med på vad som händer längs banan, ungefär var fjärde timma. Det kommer säkerligen att bli lite meddelanden under vår resa med bilen till Paris också.

För att lyssna på ljudet klickar du på spelarknappen som finns i varje inlägg med ljudmeddelande under nedan. Sen är det bara luta sig tillbaks och njuta av min troligtvis allt tröttare stämma.

[audio:intro.mp3,erina.mp3]

I det här första ljudinlägget blir det inget snack från min sida utan istället en schyst bilåkarlåt från bandet KieTheVez från Göteborgstrakten. Två av medlemmarna i bandet är arbetskamrater till mig.

Låten heter Erina från deras förra skiva Opium. Snart är en ny skiva på gång med dom. Sätt upp dig på nyhetsbrevet på deras sajt så får du information när den går att köpa.

» KieTheVez

4 tankar kring ”Nu rullar vi mot Frankrike!

  1. Lycka till med det här nu!! Sömn är nog smart att satsa på för din del! Låt de andra göra grovjobbet.. dvs bilkörningen så lyssnar du på musik o slappar, låter ju som en toppenuppladdning :-)

  2. Coola kläder dom har. Trist bara att Criminal Minds är så urbota tråkigt :-)

Lämna ett svar