Hey now, hey now. Don’t dream it’s over…

Det blir en tidig helg den här veckan eftersom jag och Carina åker till Stockholm för att gå på Crowded House konsert på Nalen ikväll.

Jag var väl egentligen inget större fan av bandet till en början när dom var som störst på 80-talet utan kände bara till de stora hittarna.

Men efter att min arbetskompis Dag fullständigt hjärntvättat oss med deras musik i princip från det han satte foten på jobbet på morgonen tills han gick hem på eftermiddagen var det bara att ge efter.

Varken jag och Carina har sett dom live mer än på DVD så det ska bli riktigt kul att gå på konserten. Jag kan ha fel, men jag tror det är första gången dom är i Sverige och spelar.

Eftersom det är 11 år sedan dom spelade tillsammans hoppas jag att dom spelar alla de gamla sköna låtarna.

Hey now, hey now. Don’t dream it’s over…”

7 tankar kring ”Hey now, hey now. Don’t dream it’s over…

  1. Hej, Hoppas du tyckte Crowded House var bra live? Det var minst den tredje gången CH har spelat i Sthlm. Första gången var runt 1987 då de spelade en akustik gig på Hard Rock Cafe, där fanns inte mer en 50 pers på plats!

    Min biljett säger att det var Daily News och inte Gino’s i 93 men i att Electric Garden var arrangören kan det har ändrats.

  2. Jag tyckte dom var kanon. Visst – en del låtar är kanske mer lämpade att sitta i soffan och lyssna i lurar på men det var ju riktig ståpäls i en del låtar.

    Topp!

Lämna ett svar