11 dagar till jul: Fixa vinterträningen

AktivitusEfter att ha gått upp klockan fem på mornarna för att träna två timmar innan jobbet under ett års tid och sen kört Paris-Brest-Paris låter det kanske en smula underligt när jag säger att jag har sanslöst svårt att motivera mig till att träna. För helt uppenbart så tränade jag ju en massa under det senaste året.

Tricket? Ett personligt träningsprogram dag för dag. DÃ¥ blev det inte aktuellt att tänka ”nä, vi tar det imorgon va?” Det var bara att pallra sig iväg till träningen pÃ¥ morgonen och göra det som stod i schemat.

För att ta fram mitt schema fick jag hjälp av Aktivitus. Efter att ha kört testet och diskuterat mina mål och möjligheter till träning la Mattias upp mitt träningsschema.

Hur det fungerade? För mig var det helt grymt. Så har du svårt att komma igång, eller hålla igång, din träning nu under vintern är ett test och ett träningsupplägg från Aktivitus en klockren julklapp till dig själv.

Och nej – du behöver inte ha ett galet mål som PBP att sikta mot eller hålla på med cykling. Dina mål och dina förutsättningar styr hur ditt ditt schema läggs upp.

» Aktivitus

» Visa alla julklappstips

3 tankar kring ”11 dagar till jul: Fixa vinterträningen

 1. Snälla Tomten

  Jag har varit snäll hela året och lovar vara ännu snällare (hur nu det skulle gå) om jag får ett träningsprogram i julklapp.

  /Anne Mari Nädevadevärsta

 2. Jag körde samma test. Det var helt grymt. Tyvärr åkte jag på en lika grym förkylning som stoppade det hela. Men så fort den är borta så kör jag på igen. Ska bli kul att se vad det gett till sommaren. Men erkänn att testet var vidrigt. Cykla tills du kroknar. :(
  Har de köpt en ny testcykel? Jag körde på en gammal Monark.
  /Johan

 3. Jag har varit hos Mattias och fått ett löpningsupplägg. Mycket intressant. Med med fyra veckor kvar av programmet åkte jag på en bristning i foten.

  Så nu ska jag köra rehab på den och för att hålla fysiken igång blir det Christers favoritsysselsättning; jag hoppar upp på hojen.

  Angående Aktivitus är det tummen upp. Flera gånger.

Lämna ett svar