Heja Danmark!

1208093072_1208093067_image_2-p6k3_1.jpgEfter att ComHem rökte på ordentligt och tog bort Eurosport i det analoga utbudet till förmån för den extremt sopiga kanalen TV4Sport har jag inte kunnat se cykel på tv. Surt som tusan.

Idag körs en av mina favorittävlingar Paris-Roubaix och efter lite detektivarbete på nätet hittade jag till slut ett sätt att se tävlingen. Danska TV2 sänder loppet live på nätet under tre timmar. Gratis dessutom!

Eurosport har lyckats klämma in en timma i slutet av loppet. Under förutsättning att motorcykeltävlingen som sänds innan inte drar över sin tid.

Men idag struntar jag i Eurosport och ComHem och säger ”Heja Danmark!” och kollar håller tummarna för Marcus Ljungqvist som är loss just nu. Spännande!!

» Se live på TV2

4 tankar kring ”Heja Danmark!

  1. Satt också och tittade på dansk tv2. Tror inte dom sände gratis på nätet i och med att dom har ett betalsystem på sin hemsida. Kollade själv grattis via myp2p men det är ju inte direkt lagligt av vad jag har förstått.

Lämna ett svar