Tisdagsrunda med Hisingens CK

En sån perfekt avslutning på en tisdag!

Snabbt iväg från jobbet för att hinna byta om och cykla halvmilen till startplatsen. Självklart hittade jag inte en massa saker som jag ville ha med mig och velade en hel del med hur jag skulle klä mig ed tanke på att det var ganska kallt. Allt strulen ledde till att jag kom sent iväg och fick hets-köra för att hinna.

Men jag kom på en smart användning av garmindatorn. Slog in adressen till startplatsen och valde att visa beräknad till till desitnationen. På så sätt behövde jag i alla fall inte pressa på mer än nödvändigt och kom bara nån minut sent.

Det visade sig att det var hela 25 cyklister som samlats. Inte illa för att vara säsongens första veckodagsrunda och det i en ganska rejäl kyla. Men solen sken ordentligt så det var ändå härligt.

Efter att ha kört de fem milen på 1.45 somnade jag med ett stoooooort leende (och trött kropp) på kvällen.

2 tankar kring ”Tisdagsrunda med Hisingens CK

Lämna ett svar