Ã…rets sista Coca Cola. Förhoppningsvis…

1210929370_1210929367_img_2467.jpgTitta noga på den här bilden. Coca Cola-burken i bilden ska vara den sista jag dricker under 2008.

Varför? Tja, inte tusan ligger det i min linje att inte krypa uppåt i vikt igen att bälga i mig så mycket Coca Cola som jag gör. Gratis läsk på jobbet tillsammans med gravt Coca Cola-beroende är lömskt, för att inte säga rent korkat.

Så igår – out of the blue – beslutade jag mig för att sluta dricka Coca Cola. Såväl röd som vit under resten av året.

Nu står den där i kylen – Coca Colan som skall bli den sista. Den får stå där fram tills det är dags för fredags-after work på jobbet i eftermiddag. Då skall den avnjutas! Och efter det skall det stå vatten på menyn.

Om det kommer funka? Det vet man aldrig. Men med tanke på att jag bestämde mig nån gång i lågstadiet att jag aldrig aldrig aldrig skulle dricka alkohol och har hållt det ända sen dess så borde det ju finnas ett visst mått av envishet i den gamle gubben.

Rapporter om ”avtändningen” följer…

5 tankar kring ”Ã…rets sista Coca Cola. Förhoppningsvis…

  1. En affärsidé:
    Lite vatten, en jäkla massa socker, lite färgämnen, lite hemligt.
    Allt serverat i en förpackning med coolhet och status.

    Sen har du världens starkaste varumärke.

    Den kampanjen skulle du ha dragit igång, reklamman som du är.

Lämna ett svar