Hälsa Gagarin…

Esbjörn Svensson död i dykolycka. Trist…


From Gagarins point of view – Esbjörn Svensson Trio

En tanke kring ”Hälsa Gagarin…

 1. Hej!
  Jag blev väldigt sentimental när jag lysnade på denna video.
  Jag såg dem i gammla tingsrätten i närheten av Borås lassaret, jag tror det var rätt så tidigt i deras kariär, ventilationen var avstängd/fungerade inte, fönsterna gick inte att öppna på grund av att dett hadde varit en rättegångssal en gång i tiden och det var varmt ute.
  De var tvugna att ta en pause mitt i för att få lite frisk luft och dricka vatten. Det var en fantastisk konsert, tyvärr har jag aldrig varit på någon mer konsert med dem men jag har lysnat mycket på endel av deras skivor.
  Väldigt tragiskt att det tog slut så fort.
  Tack för en fin blogg!

Lämna ett svar