Äntligen kom Roberto Vacchi i vÃ¥r tröja…

I november 2005 var jag och Janne uppe i Falun på första upplagan av Svenska Cykeldagarna som representanter för Hisingens CK.

Janne läste en artikel i den lokala tidningen att Roberto Vacchi fyllde 40 år samma dag och fick snilleblixten att han skulle få bli hedersmedlem i klubben. Vi var 399 medlemmar då så att dessutom få bli medlem nummer 400 skulle ju vara perfekt tyckte vi.

Sagt och gjort. Janne gick upp på rummet och hämtade tröjan och vi begav oss ut på Vacchi-jakt. När vi fick tag på Robban var det bara att haffa honom, förklara vår idé och tvinga honom att kränga på sig tröjan.

vacchi_hck.jpg

Roberto tyckte det var en kul idé fast inte ens i den mest snälla definitionen kan man säga att tröjan passade vid det tillfället. Det knakade betänkligt i sömmarna på tröjan som var flera nummer för liten. Inte helt snällt från vår sida, men det var den enda hck-tröjan vi hade med oss.

Men idag meddelar Vacchi på sin blog att hans ansträngningar med träningen det senaste året burit frukt. Nu sitter tröjan som den skall. Att han dessutom meddelar att speakerpartnern Adamsson givit sitt gillande till min tröjdesign är ju en kul bonus.

Som Robban troligtvis skulle uttryckt det i en sändning: ”Härligt!!”

» Roberto Vacchis blog

Lämna ett svar