Omstart ta mig fan!

Nej, 2008 blev inget stort cykelÃ¥r för min del. Minst sagt…

Jag gick visserligen in i året med ambitionen att ta det betydligt lugnare cykelmässigt än de 18 tidigare månaderna då jag förberedde mig inför Paris-Brest-Paris, men riktigt så här lugnt hade jag inte tänkt mig det.

Efter att ha cyklat runt 1.000 mil under 2007 har jag i år bara kommit upp i strax över 100 mil. Inspirationen och motivationen finns helt enkelt inte, och det visade sig snabbt att utan dom blev det inget cyklat. Och när det bara känns tradigt att ta fram cykeln eller ens leta fram cykelkläderna då är det lika bra att göra en omstart.

Så nu är beslutet taget – cykelåret 2008 är över. Cykeln hängs upp på hyllan och jag börjar om med andra aktiviteter. Det kommer bli lite gympa tillsammans med dottern på Friskis och sen inomhustrampande på Fysiken. Kanske blir det en certifiering i spinningledande. Som det känns nu skall det mycket till för att cykeln skall komma fram mer i år.

Det känns lite skumt att vara i augusti och säga att cykelåret är över, men det känns som rätt beslut.

Nya mål har börjat formuleras lite halvt i huvudet för nästa år och tiden därefter. Förhoppningsvis får det mig att komma igång bättre så att 2009 och framåt blir mer inspirerande cykelmässigt.

Framåt, framåt!

3 tankar kring ”Omstart ta mig fan!

  1. Löpning, löpning, löpning!

    Jag vet – du hatar det. Men nu är tiden att börja dÃ¥ kanske. Efter en vinters löpning du kommer säkert att känna cykellusten igen i 2009!

    *grin*

    Nja, det var tråkigt för dig att du känner så oinspirerad, men lusten kommer säkert tillbaka i sin rätta tid. Och lite variation aldrig skadade.

  2. Löpning? Huuu. Lika kul som fluortanten när man gick i skolan.
    Men visst, som avskräckande exempel funkar det kanske så att jag hittar cykelsuget igen :-)

  3. Har som dig redan lagt ner (test) säsong 2008…bara att börja förbereda sig inför tävlingssäsongen 2009 med löpning, innetrampande och lite nya cykelprylar av carbon, kommer med nya krafter när solen tittar fram vÃ¥ren 2009…lycka till med att hitta motivationen

Lämna ett svar