James Allans många ansiktsuttryck

Det finns coola rockstjärnor och så fick det rockstjärnor som är alldeles för coola för sitt eget bästa. Jag hade inget direkt förhållande till James Allan och Glasvegas innan jag fotade dom på Where The Action Is i Slottskogen men jösses… Grabben får ju en koalabjörn att framstå som amfetamin-pundare. Såååå jäkla cool och såååå jäkla trist.

Hela vägen från det att han går på scen med en sjukt trist attityd så kör han sitt jäkla ”kunde inte bry mig mindre om att vara här…”-uttryck på bild efter bild. I slutändan blev det till att skrapa ihop de få stackars bilder där han inte kör standarduttrycket för att få till nåt från konserten.

Kicki kom tillbaks, allt är förlåtet…


19.13. ”Jag är verkligen jätteglad över att vara i Göteborg.”


19.14. ”Fan va kul att ni är 20.000 som kommit på vår konsert!”


19.18. ”Tack för applåderna. Verkligen. Tack!”


19.19. ”Det här går ju riktigt bra. Jag blir så glad när det går såhär bra!”

» Se mina andra bilder på Glasvegas
» Se alla mina bilder från Where The Action Is

Creative Commons License
Vänligen länka tillbaka till denna sida om du använder någon av bilderna.

Lämna ett svar