Vila ordinerad. Blä…

Hälsenan började strula lite smått igår och rejält idag. Hade jag varit hemma hade en rejäl snurr startat nu med trist väntan på vårdcentralen och en ointresserad läkare som trött undrar varför jag envisas med att cykla så mycket.

Men en av cykelguiderna här på Life & Style Travels hotell är Fred Helgesen som till vardags är förbundsläkare i Svenska Cykelförbundet. Snacka om superlyxigt! Jag stötte på honom nu på kvällen i receptionen och han klämde och kände på hälsenan direkt.

Domen blev ”vila, voltarensalva, testa att sänka sadeln och flytta bak klossarna”. Vilken läkare pÃ¥ en vÃ¥rdcentral hade gett den ordinationen?

Så imorgon blir det en soft dag i Spanien med så lite fysisk aktivitet som möjligt. En dag är väl okej, men sen börjar det bli tradigt!

Undrar vad Voltaren heter pÃ¥ spanska…

Gillade du den här artikeln? Prenumerera då på min RSS Feed!

6 tankar kring ”Vila ordinerad. Blä…

  1. Va tråkigt! Hoppas du blir bättre snabbt!

    Diklofinak ska du be om, det är den aktiva substansen i bl a Voltaren. Oftast finns starkare medel, än i Sverige, med diklofinak receptfritt i Spanien så det ska nog lösa sig!

  2. Tack Niklas!
    Jag såg förresten en cykelaffär i en pyyyytteliten by idag som hade hela sortimentet av Cervelo. Grymt! Du hade gillat den!

  3. FELDEN!!!
    Köp Felden. Det är det första som inhandlas vid ankomst till Spanien. Dag tre brukar jag oftast få någon känning i knä eller hälsena. Lite Felden över natten, ett lugnt pass dagen efter så kör man smärtfritt resten av tiden.
    Har också råkat ut för det där med hälsenor och för hög sadelposition. Sänkte lite i taget och sen så löste det sig.
    Lycka till och hoppas vädret blir mer stabilt:)

  4. Tack för tipset Katarina. Får ta en ny tur till affären med de allvarliga damerna med vita rockar och inhandla Felden.

Lämna ett svar