Mallorca 08, dag 1 – Vind i parti och minut

1206132025_1206132019_imgp2163.jpgFörsta dagens cykling på Mallorca som guide för gröna gruppen blev en rejält blåsig men skönt solig och lugn runda på 75 kilometer – 63 kilometer med gruppen och sen en egen liten tur efter.

Perfekt med tanke på att jag kom till hotellet en bit efter midnatt och var klar med mekandet av cykeln vid tvåtiden på morgonen i morse.

Ena stunden hade vi underbar medvind för att vid nästa sväng få motviden som en rejäl smäll på käften.

Ett stort gäng slynglar från Lygnens Venner är på plats och precis som vanligt när cowboycyklisterna är i farten så vurpas det. Thomas vurpade på sin första runda i förrgår men var uppe på cykeln igen och åkte med i min grupp idag.

Från Hisingens CK är vi bara två stycken på plats än så länge, men på fredag kommer några till ner.

Dagens välkomstmöte blev en uppvisning i ”jag-kan-prata-högre-än-dig” när vi guider sÃ¥ gott vi kunde försökte överrösta 100 galet högljudda spanjorer. Varför prata med varandra över bordet när man kan skrika liksom…

Imorgon skall vi ut och köra i lite mer kuperad terräng när jag och Bosse skall vara guider för gröna gruppens tur över ett bergspass (vilket lÃ¥ter betydligt värre än det är i verkligheten…) och sen vidare till toppen pÃ¥ Betlehem.

Underbart att vara på plats. Men nu – mot sängen!

Lämna ett svar