Hurra!

Jag kommer bli GRYMT rik! Eller…inte… Visst är spam underbart..?

För er uppmärksamhet.
(Verkställande direktör och Chief Financial Officer)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hongkong
Email: patrick_kwchann@yahoo.com.hk
För er uppmärksamhet

Det är förståeligt att du kanske är lite orolig, eftersom du inte känner mig men jag har en lönsam verksamhet förslag har ett gemensamt intresse av att dela med dig. Jag fick din referens i mitt sökande efter någon som passar min föreslagna affärsförbindelsen.

Jag Patrick KW Chan verkställande direktör och Chief Financial Officer av Hang Seng Bank Ltd Jag har en dold verksamhet förslag åt dig. Jag behöver dig att hjälpa mig när det gäller att verkställa ett affärsprojekt från Hong Kong till ditt land. Det innebär att överföring av en stor summa pengar. Allt om denna transaktion skall juridiskt göras utan problem. Vänligen strävan att iaktta största möjliga diskretion i alla frågor som rör denna fråga.

När medlen har flyttas in på ditt konto kommer vi att dela i förhållandet som skall godkännas av oss båda. Jag föredrar du nå mig på min privata e-postadress nedan (Email: patrick_kwchann@yahoo.com.hk) och till sist efter att jag skall förse dig med mer information om denna operation.

Ange om du inte är intresserad av att ta bort det här mailet och inte jaga mig, eftersom jag sätter min karriär och livet av min familj på spel med denna satsning.
Även om inget vågat är ingenting vunnit.

Din första svar på denna skrivelse kommer att uppskattas.

Med vänlig hälsning,

Patrick K. W. Chan

Lämna ett svar